Qui som?

Rosa Boladeras - Idea original i direcció

Formada com actriu a l’Institut del Teatre de Barcelona i estudiant de dramatúrgia a l’Obrador de la Sala Beckett de Barcelona, completa els seus dies fruint en més de 50 projectes teatrocintelevisius. Ànima creadora de l’Elixir, motor, llum… Un dia va somiar el festival, i ara és una realitat!

www.paperstreet.es/portofolio/rosa-boladeras

Instagram & Facebook: Rosa Boladeras

Pau Gómez – Producció

Graduat en art dramàtic al Col·legi de Teatre i especialitzat en Gestió i Producció d’esdeveniments per la UOC. Ha treballat en diversos muntatges teatrals, poètics i audiovisuals. Combina la professió d’actor amb la de producció i programació cultural. La seva feina és imprescindible per fer rutllar l’engranatge del festival!

www.paugomez.cat

instagram: @elpaugomez

Lydia Cazorla – Direcció d'art i fotografia

Lydia Cazorla, professional de la imatge. Va estudiar a Elisava. Es va especialitzar en print & motion graphics. Sempre sense abandonar les seves càmeres decideix traslladar la seva experiència visual i professional a la fotografia. Les seves fotos van unides a la sensibilitat i l’estètica. Mirar les seves fotos és sentir!

www.lydiacazorla.com

instagram: @lydiacazorla

Xavi Buxeda Marcet – Coordinació Tècnica

Llicenciat en Comunicació i Audiovisuals. Ha participat en l’escriptura i realització de diversos projectes audiovisuals. Col·labora en la producció i regidoria de propostes escèniques i musicals. En ocasions escriu, en d’altres és veu solista per a formacions musicals. Adora els verbs prohibits i sap, que per això, cal emborratxar-se d’Elixir.

http://cargocollective.com/xavibuxedamarcet

instagram: @xavibuxeda

Patricia Fornés - Xarxes socials i continguts

Llicenciada en Psicologia, compagina la dinamització cultural amb una trajectòria professional especialitzada en joves i adolescents. La seva passió per la poesia la va dur a impulsar el cicle «Bau_bafarades de poesia», al Bau House de Terrassa. Dins el festival Elixir, porta el degoteig poètic de versos, imatges a Facebook, Instagram i Twitter.

Facebook, Instagram i Twitter: @elixirpoetic

Alter ego: @jellyfishkiddomoon

Mariona Alberich – Disseny Gràfic

Graduada en Disseny gràfic per l’Escola Superior de Disseny i il·lustradora. Cursos i seminaris de pàgines web i de publicitat i màrqueting. Ha treballat el disseny per aplicacions, webs, gràfica publicitària i gràfica electoral. Actualment treballa en la gestió de l’Ateneu Candela de Terrassa, co-creadora de la productora L’Embarral i es pren l’Elixir per gaudir de la bellesa i l’estètica.

cargocollective.com/marionalberich

instagram: @marionalberich