Qui som?

Formada com actriu a l’Institut del Teatre de Barcelona i estudiant de dramatúrgia a l’Obrador de la Sala Beckett de Barcelona, completa els seus dies fruint en més de 50 projectes teatrocintelevisius. Ànima creadora de l’Elixir. Un dia va somiar el festival, i ara és una realitat!

www.paperstreet.es/portofolio/rosa-boladeras

instagram & facebook: Rosa Boladeras

Graduat en art dramàtic al Col·legi de Teatre i postgraduat en Gestió i Producció d’esdeveniments per la UOC. Ha treballat en diversos muntatges teatrals, poètics i audiovisuals. Combina la professió d’actor amb la de producció i programació cultural. La seva feina és imprescindible per fer rutllar l’engranatge del festival!

www.paugomez.cat

instagram & facebook: @elpaugomez

Llicenciada en Psicologia, compagina la dinamització cultural amb una trajectòria professional especialitzada en joves i adolescents. La seva passió per la poesia la va dur a impulsar el cicle «Bau_bafarades de poesia», al Bau House de Terrassa. Dins el festival Elixir, porta el degoteig poètic de versos, imatges a Facebook, Instagram i Twitter.

facebook, instagram i twitter: @elixirpoetic

alter ego: @jellyfishkiddomoon

Llicenciat en Comunicació i Audiovisuals. Ha participat en l’escriptura i realització de diversos projectes audiovisuals. Col·labora en la producció i regidoria de propostes escèniques i musicals. En ocasions escriu, en d’altres és veu solista per a formacions musicals. Adora els verbs prohibits i sap, que per això, cal emborratxar-se d’Elixir.

http://cargocollective.com/xavibuxedamarcet

instagram: @xavibuxeda

Dissenyadora gràfica i il·lustradora. Ha realitzat cursos i seminaris de pàgines web i de publicitat i màrqueting. Ha treballat el disseny per aplicacions, webs, gràfica publicitària i gràfica electoral. Actualment treballa en la gestió de l’Ateneu Candela de Terrassa, co-creadora de la productora L’Embarral i es pren l’Elixir per gaudir de la bellesa i l’estètica.

cargocollective.com/marionalberich

instagram: @marionalberich

Llicenciada en Humanitats, ha treballat més de 15 anys com a productora d’espectacles en diferents companyies i muntatges. Durant aquell temps es forma com a professora de ioga, una de les seves passions. Fa un parell d’anys decideix fer un gir a la seva vida i canvia els escenaris per la màrfega. Actualment és professora de ioga i aporta el punt de calma al festival.

www.props-estudi.webnode.es

instagram: @props_estudi

Llicenciada en Traducció i Interpretació per la UAB. Ha viscut els últims tretze anys a la Xina on ha escrit, dirigit i participat en diversos espectacles i performances. Apassionada de la literatura xinesa i co-fundadora del projecte China traducida y por traducir. Ara també utilitza les seves eines per arribar a poetes i performers internacionals per l’Elixir.

www.china-traducida.net

instagram: @anitaterrassa